۱۳۹۹ پنج شنبه ۱ آبان
بخشنامه معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان در مورد حضور دانشجويان در كلاس هاي غيرحضوري
دانشكده فيزيك

بخشنامه معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان مورخ 98/12/26 در مورد حضور دانشجويان در كلاسهاي غيرحضوري

با توجه به زيرساخت هاي نسبتا مناسبي كه دفتر آموزش هاي الكترونيك دانشگاه با همكاري مركز فاوا فراهم كرده اند، در حال حاضر و تا شروع مجدد كلاس هاي حضوري، اكثر اساتيد محترم دانشگاه فعاليت هاي آموزشي خود را از طريق سامانه lms ادامه مي دهند. لذا لازم است كه به نحو مقتضي به اطلاع دانشجويان و اساتيد رسانده شود كه كلاس هاي مجازي، جايگزين كلاس هاي حضوري بوده و قوانين و مقررات آموزشي ازجمله حضور وغياب بر آنها  ساري وجاريست. بنابراين كليه دانشجويان محترم مكلف به حضور در اين كلاس ها و استفاده مستمر از سامانه lms مي باشند.
از آنجا كه حضور دانشجويان در اين كلاس ها كاملا به صورت الكترونيكي ثبت مي شود و عواقب عدم شركت در كلاس به عهده دانشجويان خواهد بود.
ضمنا تمام تلاش همكاران در جهت ارتقاي برگزاري كلاس ها و بهبود سيستم الكترونيكي است و طبيعتا اندك نواقص احتمالي نمي تواند توجيه كننده غيبت دانشجو در اين فعاليت هاي مهم آموزشي باشد.
بديهي است اساتيد محترم، پس از اين شرايط خاص و با شروع كلاس هاي حضوري، صرفا به رفع اشكال و رفع كاستي هاي احتمالي خواهند پرداخت.
تاریخ:
1399/01/15